De MIR-Methode is geen onzin

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die mijn zus Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ook ‘Vrede’ in het Russisch. Zelf werk ik ook dagelijks met deze krachtige Methode en het doet me altijd goed: het geeft me een vredig en krachtig gevoel.

Op mijn twaalfde levensjaar kreeg ik last van eczeem. Er waren perioden dat mijn armen en benen helemaal onder het eczeem zaten. Geen enkele crème hielp en de artsen wisten zich hier geen raad mee. Wel stelde men na een aantal testen in het ziekenhuis vast dat ik allergisch was voor gras- en boompollen en huisstof. In 2010 kreeg ik hulp van een MIR-Methode begeleider en ben ik erin geslaagd mezelf te genezen van het eczeem waar ik tientallen jaren last van had.

Daarom zeg ik de MIR-Methode is geen onzin zoals soms in de media wordt beweerd. Het is een methode waarbij kennis van diverse alternatieve methoden is geintegreerd. En het doel van de MIR-Methode is deze kennis verder over te brengen van therapeut naar cliënt.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries