MIR-Methode werkt!

Langzaam maar zeker verspreidt de MIR-Methode zich over Europa. Deze Methode is in Nederland al heel populair en wordt ook meer en meer over de landsgrenzen opgepikt. In de webshop verwachten we dat de vraag naar de MIR-Methode CD’s in 2014 verder toe zal nemen.

Ook mensen uit de Duitse en Engelse taalgebieden kunnen terecht bij Uno Records, want alle MIR-Methode CD’s hebben we in het Nederlands, Engels en Duits voor Mireille Mettes geproduceerd.

Op de diverse MIR-Methode websites zien we steeds meer reacties van mensen die hun gezondheid hebben zien verbeteren nadat ze deze methode hadden geadopteerd. Velen zijn inmiddels met de methode begonnen onder het oerhollandse motto ‘baat het niet dan schaadt het niet’ en zien duidelijk positieve verandering in hun leven: er zijn al MIR-Methode ‘gebruikers’ die hun eczeem zagen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Velen zijn door de Methode veel beter gaan slapen en ervaren meer energie. Wat we ook veel lezen is dat moeders door de MIR-Methode liefdevoller met hun kinderen omgaan.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries